BENINGUDA

AQUEST BLOC HA NASCUT AMB L'ÀNIM DE MOSTRAR TOT ALLÒ RELATIU A LES NOSTRES ACTIVITATS, PROJECTES I ESDEVENIMENTS QUE PENSEM PODEN SER DEL VOSTRE INTERÉS.

dimarts, 9 de maig del 2017

TAULA DE LLUM


QUÈ ÉS UNA TAULA DE LLUM?
En poques paraules, una taula de llum és una taula que s'il·lumina amb llum. Moltes vegades, la gent associa una "caixa de llum" amb fer fotografies, però la taula de llum de la qual parlem, és una eina educativa i lúdica, essencial per als nens i nenes que ofereix multitud de possibilitats.

D'ON VÉNEN LES TAULES DE LLUM?
Les taules de llum i tots els espais multisensorials estàn inspirats en l'enfocament pedagògic REGGIO EMILIA i es poden utilitzar des dels 18 mesos.

PER QUÈ UNA TAULA DE LLUM?
Les taules de llum són un excel·lent recurs per a la ciència, l'exploració i el descobriment, però les taules de llum són molt més que això!!
Es poden utilitzar pel joc lliure, per la integració sensorial, per l'observació, l'atenció, i per l'aprenentatge de la lectoescriptura, el llenguatge, les matemàtiques, la música i les ciències.
Les taules de llum permeten crear un espai d'aprenentatge atractiu i acollidor que anima a nens i nenes a participar de les activitats a través del joc.
Són una excel·lent font d'informació multisensorial, on la via visual cobra especial protagonisme. Els nens i nenes se senten atrets naturalment cap a la llum, i sovint es calmen amb estimulació visual mentre exploren un objecte. 

Aquesta és una mostra del treball realitzat pels alumnes de 3r de la UAL-USEE al projecte de l'Univers: